Vintage store no 1

The Grandpa "Shop in Shop" A.MARCHESAN

 

Nu tar Grandpa sitt koncept ett steg längre genom att öppna en shop in shop med exklusiv vintage som kommer att drivas av Sveriges kanske främsta manliga vintageexpert, Alexander Marchesan.

Alexanders stora intresse för vintage och herrkonfektion inleddes för ett par år sedan och han är idag en av Sveriges största samlare på vintage för män, från 1920-1960-tal. Utbudet i butiken skiljer sig från det vi hittills sett på den svenska marknaden. Alexanders vision är att sälja vintage av riktig kvalité från den gångna tid som han själv älskar och blivit expert på, med märken som Borrelli, Turnbull & Asser och Allen Edmonds.

Sortimentet utgörs av allt för den välklädde mannen, från manschettknappar, slipsar och hattar till klockor unika plagg och kostymer av klassiskt snitt. Alexander har även valt att lägga stor vikt vid herrskor som följer samma linje som övriga sortimentet från exempelvis Allen Edmonds, Church´s, Alden och Crockett & Jones.


Drömmen om en egen butik startade efter att Alexander ställde ut och sålde delar av sitt sortiment på vintagemässan Bakåt:Framåt hösten 2008. Mässan blev en riktig succé för Alexanders del och han insåg att intresset för denna typ av vintage var stort.

Den 17 september slår Alexander upp portarna till sin värld av vintage  på Kungsholmen. Butiken har fått namnet A.MARCHESAN och för tankarna till en klassisk herrekipering.

Välkommen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0